Pescadors escandinaus SS/19

Lilday - Inspiració - SS19

La col·lecció You & Me té dos models de sandàlia per dona i un model per a nena, models disponibles en diferents colors. El desig de la marca és que les dues puguin compartir estil.

La col·lecció pren inspiració de les cases dels pescadors dels fiords escandinaus on s’utilitza la fusta de pi per les parets de les cases. Per això, la gran presència de fusta de pi (sense tractar) a les soles dels models d’aquesta col·lecció, un material molt utilitzat en els països nòrdics per combatre la humitat del terra.

La fusta és un material noble, natural i còmode i aquesta s’ha convertit en la base de la col·lecció, apostant per un material ecològic i natural. El trenat a la pell ens transporta també a la filosofia de vida dels pescadors que utilitzen roba de disseny molt senzilla, discreta i monocolor com els colors utilitzats, els mateixos amb què els pescadors pintaven les seves cases per donar una mica de color a els dies grisos d’hivern.

“Sempre vaig tenir al cap fer unes sabates de fusta per l’estiu”, Marta, estiu 2019.

Lilday - Inspiració - SS19

Tots els materials utilitzats són de primera qualitat, no únicament la fusta, també la pell de boví lliure de crom i tòxics que aporta màxima flexibilitat a la sabata i el converteix en un article còmode, versàtil i elegant, perfecte per ser el bàsic en tot armari femení. Sandàlies senzilles, sense costures ni ornamentació excepte el trenat a la pell. Models per sentir-se bé, lliure, especial i espontània. Models per poder ser una mateixa. Models simples i minimalistes.